Un nou trend printre români: Îşi scot molarii, ca să poată băga şaorma mai adânc!

Cabinetele stomatologice din întreaga ţară sunt luate cu asalt de românii pofticioşi, care îşi scot câteva măsele pentru că vor să-şi bage şaorma cât mai adânc în gură.

„Prima parte e ţeapă, are doar sos, legume şi lipie. Dacă nu bagi şaorma în gură măcar 10 cm, nici nu dai de carne, ca să nu mai zic de cartofii prăjiţi”, argumentează Victor Rolcea decizia de a-şi extrage ultimele 3 rânduri de molari din gură.

Românii ahtiaţi după şaorme spun că gustul de roşie tocată, maioneză, ceapă şi lipie le produce depresie şi că cea mai mare plăcere în viaţă e să simţi în gură carnea proaspăt tăiată de şaormar.

„Dacă ar fi după noi, am comanda numai lipie cu carne, cartofi prăjiţi şi mujdei, restul ingredientelor le cerem doar ca să nu părem ultimii proşti, care nu beneficiază de super-oferta completă”, spune Victor Rolcea.

Medicii stomatologi sunt mulţumiţi de noul trend, operând până la 40-50 de pacienţi pe zi. Stomatologii spun că „Prima întrebare pusă de pacienţi după extracţie e întotdeauna după cât timp pot mânca şaorma”.

Scris de Ionut
10 decembrie 2013 03:12

Alte articole

Vezi mai mult