Există viaţă lipsită de inteligenţă şi pe alte planete! Un OZN de formă discoidală tip UFO s-a prăbuşit în această dimineaţă în deşertul Mojave, pe fondul neglijenţei grave a pilotului, care făcea Live pe Facebook în timp ce conducea cu circa 10% din viteza luminii şi n-a mai putut evita impactul cu planeta noastră.ozn_prabusit_selfie.jpg

Din fericire cei de la NASA, care monitorizau contul de Facebook al extraterestrului, au anticipat dezastrul şi au trimis o echipă de savanţi la locul prăbuşirii. Aceştia spun că pilotul dansa şi băga nişte manele ciudate, binare, s-a urcat pe scaun, a făcut multe manevre foarte periculoase, doar ca să obţină Like-uri de la alţi extratereştri, care se uitau la Live-ul lui.

Extraterestrul nu a păţit nimic, însă farfuria zburătoare este avariată grav, cu şanse minime de reparaţie, pentru că pe parbriz are un abţibild de RCA la Carpatica şi pe talon n-are nici ITP-ul. Din cartea tehnică reiese că pilotul i-ar fi schimbat uleiul cu kriptonită prin 2006, ceea ce pare exagerat chiar şi pentru un OZN, potrivit unui mecanic auto român.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 11.02.2019 18:26 IT & Știința

National Cinematografic