Există viaţă lipsită de inteligenţă şi pe alte planete! Un OZN de formă discoidală tip UFO s-a prăbuşit în această dimineaţă în deşertul Mojave, pe fondul neglijenţei grave a pilotului, care făcea Live pe Facebook în timp ce conducea cu circa 10% din viteza luminii şi n-a mai putut evita impactul cu planeta noastră.ozn_prabusit_selfie.jpg

Din fericire cei de la NASA, care monitorizau contul de Facebook al extraterestrului, au anticipat dezastrul şi au trimis o echipă de savanţi la locul prăbuşirii. Aceştia spun că pilotul dansa şi băga nişte manele ciudate, binare, s-a urcat pe scaun, a făcut multe manevre foarte periculoase, doar ca să obţină Like-uri de la alţi extratereştri, care se uitau la Live-ul lui.

Extraterestrul nu a păţit nimic, însă farfuria zburătoare este avariată grav, cu şanse minime de reparaţie, pentru că pe parbriz are un abţibild de RCA la Carpatica şi pe talon n-are nici ITP-ul. Din cartea tehnică reiese că pilotul i-ar fi schimbat uleiul cu kriptonită prin 2006, ceea ce pare exagerat chiar şi pentru un OZN, potrivit unui mecanic auto român.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Monday, 11.02.2019 15:26 IT & Știința

National Cinematografic