Un OZN s-a prăbuşit în SUA, pentru că pilotul extraterestru făcea Live pe Facebook

Există viaţă lipsită de inteligenţă şi pe alte planete! Un OZN de formă discoidală tip UFO s-a prăbuşit în această dimineaţă în deşertul Mojave, pe fondul neglijenţei grave a pilotului, care făcea Live pe Facebook în timp ce conducea cu circa 10% din viteza luminii şi n-a mai putut evita impactul cu planeta noastră.

Din fericire cei de la NASA, care monitorizau contul de Facebook al extraterestrului, au anticipat dezastrul şi au trimis o echipă de savanţi la locul prăbuşirii. Aceştia spun că pilotul dansa şi băga nişte manele ciudate, binare, s-a urcat pe scaun, a făcut multe manevre foarte periculoase, doar ca să obţină Like-uri de la alţi extratereştri, care se uitau la Live-ul lui.

Extraterestrul nu a păţit nimic, însă farfuria zburătoare este avariată grav, cu şanse minime de reparaţie, pentru că pe parbriz are un abţibild de RCA la Carpatica şi pe talon n-are nici ITP-ul. Din cartea tehnică reiese că pilotul i-ar fi schimbat uleiul cu kriptonită prin 2006, ceea ce pare exagerat chiar şi pentru un OZN, potrivit unui mecanic auto român.

Scris de Ionut
11 februarie 2019 16:02

Articole asemanătoare

Vezi mai mult