Un patron din IT şi-a dresat câinele să miroasă programatori, ca să-i oferteze mai ușor

Inteligența artificială e un moft! Având nevoie de angajați, managerul unei firme de IT din București a cumpărat un câine, pe care l-a dresat să detecteze programatori. Câinele se apropie de programator, ridică lăbuța și latră, moment în care patronul vine și-i oferă un job în IT, apoi îi dă cățelului o bobiță.

Pe cățel îl cheamă Pedro, are 2 ani și 3 luni și deja a primit oferte de angajare în Sillicon Valley. Google și Facebook se bat să-l aducă pe cățel în echipa lor, ca să identifice programatori.

Sergey Brin chiar a construit o piscină specială la sediul central Google și a comandat crănțănele de lux, cu foiță de aur, iar Mark Zuckerberg umblă cu o bucată de bacon în buzunar, ca să-l momească pe cățel.

Stăpânul cățelului spune că secretul e specializarea: ”Recent l-am învățat pe Pedro să identifice doar programatori care sunt buni pe Java, pentru că intenționez să dezvolt ceva pe Java. Acum Pedro știe care programator nu e bun pe Java și îl mârâie”.

Dacă ești programator și știi Java, nu aștepta să te caute Pedro. Mai bine aplică la TechTalent.ro și participă și tu la proiect, sau recomandă unui cunoscut care e tare pe Java să-și uploadeze CV-ul!

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
1 noiembrie 2018 09:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult