Măcel la intrarea într-un magazin din Capitală, unde un paznic incompetent a apăsat pe butonul greșit și a trecut termoscannerul cu infraroșii pe modul de ucidere. Trei clienți au fost pur și simplu pulverizați de puternicul instrument, sub privirile stupefiate ale celorlalți clienți.phaser_termometru.jpg

Până să se dezmeticească și să fugă, mulți clienți au fost grav afectați de radiații și acum unul are solzi ca o șopârlă, iar altul poate să scoată flăcări pe ochi și nu-l mai primesc membrii sectei de care aparține.

Paznicul se dezvinovățește: ”Nu sunt vinovat! Nu mi-a făcut nimeni niciun instructaj, eu nu sunt persoană competentă să folosesc termoscannerul”, dar se pare că lucrurile nu sunt tocmai așa. Un alt angajat al magazinului spune că nea Vasile paznicul lua termoscannerul cu el acasă după program și îl folosea să taie țeavă de 12 și fier beton cu el, sau să sudeze, deși știa foarte bine cât de periculos e acest instrument demonic.

Colegul mai spune și că paznicul nea Vasile scana femeile mai cu forme, pentru că scannerul îi permitea și să le vadă pe sub haine.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 22.05.2020 05:43 IT & Știința

National Cinematografic