Un programator a uitat microfonul pornit la laptop și s-a trezit cu 174 de oferte de job

Situație interesantă pentru un inginer software din România, care a fost asaltat cu oferte de job după ce a uitat pornit microfonul laptopului, o zi întreagă. Programatorul a început prin a-i spune prietenei ”vino să hrănim pitonul”, iar fetele de la HR au dedus că băiatul e bun și la Python.

Când a venit pisica programatorului și a scris ceva pe tastatură, unii au zis: ”Wow! De ce n-ai zis că știi și Visual C?”, după care au apărut și primele două oferte de job. Un angajator a zis: ”E cel mai bine compilat cod pe care l-am văzut în viața mea!”.

La un moment a venit o muscă pe tastatură și a încercat s-o omoare, dar angajatorii au crezut că scrie cod cu o viteză incredibilă și i-au trimis alte oferte. Mulți alți programatori au început să-l asculte pentru că tipul povestea niște soluții interesante de C, C++ și Python.

Mai mult, programatorul a fost remarcat de angajatori pentru că el vorbea la telefon cu un prieten și-i zicea: ”Eu stau chiar și 18 ore pe zi în fața calculatorului. Cel mai mare defect al meu e că muncesc încontinuu până rezolv ce am de făcut”, lucru pe care oamenii de HR îl aud foarte des, dar el era primul care o spunea sincer.

Deși ofertele erau numeroase, programatorul a decis să opteze pentru un job la Continental Sibiu: ”Era firesc ca unul din cei mai căutați profesioniști să se ducă la cel mai apreciat angajator”, spune programatorul, care e totuși mulțumit că măcar n-a lăsat și camera deschisă.  

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 aprilie 2020 11:21
Citește mai mult despre: job

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult