Un român a ajuns la spital cu o ridiche înfiptă în cur. A fost nevoie de un medic, soția, fiul, câinele, pisica și un șoricel ca să fie scoasă

Îl cheamă Marian Coltea, are 38 de ani și povestea sa e demnă de cartea recordurilor. În urma unui accident casnic, Marian a ajuns la spital cu o ridiche înfiptă în rect, atât de atânc încât i se mai vedeau doar frunzele. Cazul a intrat imediat în atenția medicului proctolog Decebal Popescu, care și-a dat seama că ridichea nu poate fi apucată cu forcepsul și va trebui să realizeze manual această delicată operație chirurgicală.

Primele eforturi nu au dat roade, medicul a tras cât a putut, însă ridichea nu ieșea. În consecință, pentru că asistentele medicale erau ocupate cu alte intervenții chirurgicale, medicul și-a chemat propria soție, ca să-l ajute să extragă ridichea. Din păcate nici cu ajutorul ei ridichea n-a putut fi scoasă.

Soția medicului a avut ideea salvatoare: l-a sunat pe fiul lor, să vină să ajute. Acesta s-a învoit de la școală și a venit cu o trotinetă până la spital, unde a urcat la etajul 5, unde se află salonul unde e internat Marian Coltea, românul cu ridichea înfiptă în cur. Eforturile de scoatele au fost consemnate de un alt cetățean, care își vizita o rudă la spital: ”Au tras și au tras și au tras, dar ridichea tot nu ieșea. Pe urmă am văzut că a venit și un câine, dar tot n-a ieșit. Apoi au chemat și o pisică și tot n-au reușit. Până la urmă a venit și un șoarece de aici din spital și când au tras cu toții ridichea a sărit din curul acelui domn”, spune martorul ocular.

Vestea că ridichea a ieșit n-a fost o ușurare doar pentru pacientul Marian Coltea, ci pentru întregul spital, căci au avut ridiche o săptămână întreagă pentru pacienții spitalului și pentru medici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 decembrie 2022 11:24
Citește mai mult despre: câine medic ridiche șoarece spital

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult