Un român care a ales să se criogeneze în speranța că în viitor omenirea va găsi un leac pentru ciuma roșie a solicitat ca în tubul de criogenare să fie puși și patru mici, cu tot ce trebuie, adică pâine, muștar și scobitori, motivând că ”dacă în viitor omenirea a uitat rețeta micilor, ce mă fac?”.mici_mustar_criogenie.jpg

Acesta a dat instrucțiuni amănunțite privind procedura de trezire. Micii trebuie să-i fie administrați înainte de serul fiziologic, având prioritate zero.

”Trezirea din criogenare a domnului Marian C. este foarte delicată. Mai întâi încingem cărbunii, apoi dezghețăm micii, așteptăm să ajungă la temperatura camerei, după care îi punem pe grătar. În momentul în care încep să sfârâie, domnul Marian se va trezi automat, fără niciun alt ajutor”, spune Decebal Popescu, savantul care îl va criogena pe român.

Acesta spune că 2-3000 de ani de criogenare vor trece ca o clipă pentru român, care va dormi excelent, gândindu-se la micii de la trezire. Românul va avea și un buton de panică, în caz că îi vine totuși poftă de mici mai devreme de 500 de ani, deși alți savanți spun că românul probabil va apăsa butonul după 5 minute.

Lângă mici, savanții au pus și o casetă cu muzică populară, că cine știe ce hipsterisme obosite vor asculta oamenii în viitor.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 06.05.2018 09:27 IT & Știința

National Cinematografic