Un român a dat Disney+ în judecată după ce i-a plecat copilul din fața televizorului

Îl cheamă Marian Coltea, are 40 de și locuiește în zona Lujerului. Nimic nu prevestea turnura de film pe care a luat-o viața aparent banală a acestui bucureștean, care a decis să dea în judecată colosul Disney+ după ce copilul său, în vârstă de 7 ani, a plecat din fața televizorului, deși era deschis pe desene animate și conform contractului ar fi trebuit să fie complet anesteziat pe toată durata desenelor.

Marian Coltea spune că televizorul avea semnal, wirelessul mergea perfect, deci Disney+ nu are absolut nicio scuză: ”când copilul a venit la mine am fost absolut șocat. Mă așteptam să-l văd peste 2 ore, când se termina Pinguinii, filmul pe care i-l pusesem, și la care se uita ca de obicei la volum 87”, spune Marian.

”Din fericire nu s-a întâmplat nimic, dar se putea întâmpla o grăzăvie. Dacă mă găsea mâncând salată? Ar fi putut crede despre mine că sunt vegan, Doamne-ferește!”, spune Marian.

Disney+ susține însă că ar fi vorba de o eroare de scenariu și că orice deficiențe vor fi remediate urgent: ”Vă asigurăm că vom continua să furnizăm conținut de calitate, gândit să țină copiii lipiți de ecrane pe o perioadă previzibilă, timp în care adulții pot să aibă o viață cât de cât normală. Aceasta e misiunea noastră și orice mici sughițuri vor fi remediate urgent”, spune Donald Guck, directorul Disney+.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
18 octombrie 2022 14:55
Citește mai mult despre: desene animate Disney proces televizor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult