Un român a fost mușcat de un mahmur și acum nu mai suportă lumina și zgomotele

Un caz misterios, parcă desprins din poveștile lui Edgar Allan Poe, în zona Lujerului, unde Marian Coltea a fost mușcat de un mahmur și a început să manifeste simptomele specifice: nu mai suportă lumina, se zvârcolește când sunt zgomote puternice și urlă ca un vârcolac atunci când cineva vorbește tare cu el.

Mahmurul bântuia de câteva luni zona Lujerului, strecurându-se pe lângă ziduri și ținându-se de cap, după ce se prăvălea dintru-un Bolt. Marian Coltea a ignorat însă pericolul și într-o dimineață a pățit-o, fiind mușcat într-un gang. De atunci, viața lui seamănă cu a unui strigoi antisocial.

”De când a fost mușcat, Marian a comandat jaluzele negre, foarte groase, pe care le pot da la o parte doar când e el plecat, adică noaptea, cu prietenii lui mahmuri”. Nu l-am mai văzut ziua și urlă ca o harpie atunci când aprind lumina oriunde în casă. Trebuie să umblu cu o lanternă cu lumină roșie și să vorbesc doar prin semne, pentru că orice sunet îi poate ucide, sau așa zice el, se plânge soția lui Marian.

Scris de Ionut
4 martie 2023 08:00
Citește mai mult despre: lumină mahmur zgomot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult