Un român a intrat în Guiness Book după ce a atins 40 km/h în localitatea Buşteni

Un şofer român a intrat în Cartea Recordurilor după ce a atins viteza de 40 km/h în Buşteni, în timp ce se deplasa pe DN1.

Cetăţeanul Decebal Popescu, la volanul unui autoturism Dacia a fost oprit de un poliţist care l-a întrebat „Ştiţi ce viteză aveaţi?”, acesta răspunzând că nu, dar fiind convins că-şi va pierde permisul.

„În acel moment poliţistul mi-a spus că circulam cu 40 km/h, viteză perfect legală, dar care nu a mai fost atinsă până acum în localitatea Buşteni. L-a sunat pe primar, care a luat legătura cu cei de la Guiness Book. Lucrurile s-au întâmplat foarte repede şi m-am trezit dintr-o dată cu diploma şi cu cei 400.000 de dolari în cont”, povesteşte emoţionat Decebal Popescu.

Şoferul susţine că îi datorează totul poliţistului vigilent, care a văzut pe radar cu cât circulă şi a înregistrat imediat, filmarea fiind acceptată ca probă de oficialii Guiness Book.

Cu toate că reuşita şoferului pare banală, oficialii Guiness Book susţin că probabil va trece mult timp până când recordul de viteză în Buşteni va fi doborât de cineva.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
30 august 2013 02:08

Alte articole

Vezi mai mult