Un român a învățat graiul bormașinilor și poate comunica cu ele

Un român care a trăit 25 de ani printre bormașini s-a familiarizat atât de mult cu graiul lor, că acum poate întreține o conversație cu orice bormașină. El spune că fiecare bormașină are propriul vocabular, exact ca balenele și că poate discerne 174 de dialecte în bormașineză.

Românul a lansat primul dicționar român-bormașinez, pentru cei care dacă nu se înțeleg cu melteanul care sparge pereții pot comunica chiar cu bormașina melteanului: ”Poți ruga frumos bormașina să se defecteze în orele în care ar trebui să fie liniște. Veți fi surprinși, dar bormașinile au mai mult bun simț decât cei care le folosesc”, spune Decebal Popescu, românul care înțelege bormașinile.

El mai spune că de cele mai multe ori bormașinile urlă pentru că idiotul le-a pus pe percuție și dă în beton cu burghiul pentru fier sau lemn, dar de multe ori bormașinile râd incontrolabil când văd cât de urâtă e femeia celui care le folosește: ”Poate nu știați, dar cei care dau mult cu bormașina fac asta pentru că au femei urâte și cu gura mare”, spune Decebal Popescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
5 februarie 2021 14:37
Citește mai mult despre: bormașină

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult