Un român a montat magneţii invers şi i s-a accelerat consumul: are de plată 2.000.000 euro

Lipsa de profesionalism l-a costat scump pe Marian Coltea, din Berceni. Plecat de 10 zile în mini-vacanța de Sf. Maria, Marian a pus magneții invers pe contoare și i-a venit factura 2.000.000 euro. ”Magneții efectiv mi-au supt câteva sute de mii de kwh în fiecare zi”, spune Marian.

Factura a fost atât de mare, că a fost adusă cu un camion și 3 vecini s-au bătut care să semneze, că au crezut că sunt ajutoare de la stat.

Marian dă vina pe soacră-sa pentru dezastru, pentru că l-ar fi bruiat în momentul când îi monta, dar aceasta spune astea sunt tertipurile lui Marian ca să-i ducă broșa la amanet. Acum Marian are de gând să nu plătească, și la următoarea citire să dea un index mult mai mic, după care să pună 5-6 magneți pe contor.

Duplicitatea lui marian nu se oprește aici. Și-a montat un mic panou solar de grădină în balcon, ca în cazul în care Enel îl întreabă de ce consumă așa puțin să le spună că e independent energetic.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
19 august 2019 08:08

Alte articole

Vezi mai mult