Lipsa de profesionalism l-a costat scump pe Marian Coltea, din Berceni. Plecat de 10 zile în mini-vacanța de Sf. Maria, Marian a pus magneții invers pe contoare și i-a venit factura 2.000.000 euro. ”Magneții efectiv mi-au supt câteva sute de mii de kwh în fiecare zi”, spune Marian.magnet_contor_invers.jpg

Factura a fost atât de mare, că a fost adusă cu un camion și 3 vecini s-au bătut care să semneze, că au crezut că sunt ajutoare de la stat.

Marian dă vina pe soacră-sa pentru dezastru, pentru că l-ar fi bruiat în momentul când îi monta, dar aceasta spune astea sunt tertipurile lui Marian ca să-i ducă broșa la amanet. Acum Marian are de gând să nu plătească, și la următoarea citire să dea un index mult mai mic, după care să pună 5-6 magneți pe contor.

Duplicitatea lui marian nu se oprește aici. Și-a montat un mic panou solar de grădină în balcon, ca în cazul în care Enel îl întreabă de ce consumă așa puțin să le spună că e independent energetic.


TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de TNR | Monday, 19.08.2019 10:01 IT & Știința

National Cinematografic