Lipsa de profesionalism l-a costat scump pe Marian Coltea, din Berceni. Plecat de 10 zile în mini-vacanța de Sf. Maria, Marian a pus magneții invers pe contoare și i-a venit factura 2.000.000 euro. ”Magneții efectiv mi-au supt câteva sute de mii de kwh în fiecare zi”, spune Marian.magnet_contor_invers.jpg

Factura a fost atât de mare, că a fost adusă cu un camion și 3 vecini s-au bătut care să semneze, că au crezut că sunt ajutoare de la stat.

Marian dă vina pe soacră-sa pentru dezastru, pentru că l-ar fi bruiat în momentul când îi monta, dar aceasta spune astea sunt tertipurile lui Marian ca să-i ducă broșa la amanet. Acum Marian are de gând să nu plătească, și la următoarea citire să dea un index mult mai mic, după care să pună 5-6 magneți pe contor.

Duplicitatea lui marian nu se oprește aici. Și-a montat un mic panou solar de grădină în balcon, ca în cazul în care Enel îl întreabă de ce consumă așa puțin să le spună că e independent energetic.


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 19.08.2019 10:01 IT & Știința

National Cinematografic