Un român a scos la imprimantă tot Pornhub-ul, în caz că rămânem fără curent

Perspectiva oribilă a unei pene de curent pe întreg continentul european l-a făcut pe Marian Coltea, bărbat din Berceni, să se gândească serios la consecințe și să se pregătească temeinic. Marian nu s-a preocupat de nevoile superficiale, precum mâncarea, lumânările, sau alte surse de iluminat, ci s-a gândit serios la un viitor fără curent electric.

Marian s-a dus la birou pentru prima oară din 16 martie 2000 și a scos la imprimantă tot site-ul pornhub, o lovitură de geniu, pentru că astfel își poate asigura nu doar buna dispoziție pe perioada unui black-out, ci și alte beneficii.

”Voi avea monopol pe pornografie. În timp ce alții se vor baza exclusiv pe imaginație, ca în evul mediu, eu voi avea tot ce trebuie pe format fizic. Am de gând să închiriez la pagină, și evident clientul va putea alege categoria, sau vedeta preferată. Plata în natură, voi accepta baterii, benzină, orez și alte alimente de bază. În timp ce alții o vor freca triști, imaginându-și contabile, eu voi clădi un imperiu din hârtii lipite între ele”, explică Marian.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
1 noiembrie 2021 23:11
Citește mai mult despre: black out PornHub

Alte articole

Vezi mai mult