Un român a trecut total pe moneda virtuală. În portofel şi în cont are doar bani imaginari

Mirajul cripto-monedelor l-a atras iremediabil și pe românul Marian Coltea, din Berceni. După câteva manevre abile, acesta a reușit să treacă total pe bani virtuali, atât în portofel, cât și în cont. După o discuție în contradictoriu cu șeful lui, care nu credea în avantajele banilor virtuali, Marian primește acum și salariul în cripto-monedă imaginară și șeful îi spune din când în când cât de mult i-a crescut salariul imaginar.

Șeful a fost încântat de ce i-a spus Marian și a încercat să-i plătească pe toți angajații cu bani imaginari, dar numai Marian a acceptat, pentru ”e cel mai deștept din firmă”, spune patronul.

”Mă simt ca în Matrix. Îi văd pe cei din jur care adună lei, euro sau dolari. Sunt orbiți, trăiesc o isterie a monedelor clasice, care în curând vor dispărea. Le arăt portofelul meu gol și le spun că ăsta e viitorul. Nu mă ascultă nimeni, sunt niște săraci fără inteligență financiară”, spune Marian.

Din păcate societatea încă nu e pregătită pentru banii imaginari ai lui Marian, și dobitocii de chelneri încă îi cer lei pentru bere când iese în oraș, deși Marian le explică îndelung cât de bogat e în moneda imaginară. Marian promovează intens banii imaginari, și în loc să ofere cadouri clasice, oferă celor dragi câțiva cripto-bani, dar toți sunt obtuzi la progres.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Ionut
5 noiembrie 2017 12:11

Alte articole

Vezi mai mult