Un român angajat la abator și-a făcut acasă o vacă din piese furate de la muncă

Ingeniozitatea românilor nu cunoaşte limite! Marcel Dobrescu, angajat al unui abator de lângă Tecuci, e acuzat că şi-a construit acasă o vacă din piese furate de la serviciu. Acesta neagă vehement acuzaţiile, pretinzând că şi-a cumpărat vaca din târg şi că pur şi simplu aşa e ea, pestriţă şi strâmbă.

„L-am văzut cu ochii mei, în fiecare zi aducea câte o bucată de vacă în portbagaj. Ba un corn, ba o ureche, ba un antricot… Dacă eram atent, auzeam şi maşina de cusut cu care le îmbina. Într-o noapte cu tunete şi fulgere a suit-o pe acoperiş şi i-a dat viaţă, să fiu al naibii dacă vă mint”, spune Gigi, vecin.

„Noi aici în sat l-am poreclit Dr. Frankenholstein… E o glumă cu vaci, mă înţelegi”, adaugă primarul comunei, care nu ştie dacă să fie mândru de reuşita ştiinţifică a consăteanului său sau să-l ardă pe rug pentru magie neagră.

„Dacă acuzaţiile se confirmă, nea Marcel riscă să fie sancţionat disciplinar şi pus să plătească toate componentele vacii din buzunarul propriu, dar măcar s-a ales cu un zombie cu şase picioare care dă lapte fosforescent”, precizează un reprezentant al abatorului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

22 mai 2020 13:05
Citește mai mult despre: savanti

Alte articole

Vezi mai mult