Un român are acum două variante: să achite întreţinerea cashless sau să devină homeless

Progresul tehnologic dintr-un bloc a depăşit toate aşteptările. Pentru că mai nou întreţinerea se plăteşte doar cu cardul, blocul e acum 100% cash free, sau cashless, cum îi place administratorului să spună, asta după ce o perioada a fost lift-less în perioada reviziei și parcare-less după ce un copac căzut blocase strada.

Unul dintre locatari, care acumulase în trecut restanţe pentru că uita să scoată bani de la bancomat în zilele de încasări, spune că a reusit sa nedevina homeless deoarece a învățat să plătească contactless, cu cardul, la POS-ul administratorului.

“Venea mereu cu mărunţiş, într-o zi a venit cu puşculiţa copilului. Iniţial am crezut că protestează, pentru că a plătit 250 de lei cu monede de 10 bani. Era mai nasol decât atunci când înfunda ghena cu cutii de pizza”, explică administratorul. Mi-era şi mie greu să tot tai chitanţe şi să car sacoşe cu bani până la bancă.”

Până la urmă, locatarul s-a obişnuit cu plăţile fără cash: “Acum, nici nu mai trec pe la casierie. În zilele de plată las cardul lipit cu scoci pe uşă, administratorul vine cu POS-ul, apropie, s-a făcut tranzacţia şi gata, am scăpat de restanţe”, spune locatarul.

Dupa proiectul întreținere fără cash, Mastercard anunță că vrea să susțină și fondul clasei electronic și colindătorii ce primesc covrigi digitali.

Scris de Advert Einstein
26 februarie 2019 11:02

Articole asemanătoare

Vezi mai mult