Un român are o boală psihică gravă, care îl face să se uite la feţele femeilor, nu la ţâţe

O afecţiune misterioasă i-a transformat unui român viaţa într-un calvar. Bietul om, în loc să se uite la ţâţele femeilor pe stradă, cum e normal, se uită în la feţe. Această boală psihică l-a pus de nenumărate ori în situaţii stânjenitoare, pentru că femeile se sperie de privirea lui stranie, ele fiind obişnuite ca ochii unui bărbat să fie aţintiţi asupra altor zone, atunci când bărbatul trece pe lângă ele.

Bărbatul a primit tratament de specialitate, inclusiv hipnoză, dar se pare că boala lui este incurabilă. Acesta nu înțelege nici filmele porno, care i se par filme de groază, pentru că el vede doar fețe contorsionate de femei, aparent suferinde, care scot niște gemete sfâșietoare. Soţia bărbatului îl roagă totuşi ca atunci când ies în oraş să se mai uite, măcar din politeţe, la ţâţele altor femei, sau la funduri, ca să nu se facă de râs cu el.

Specialiştii spun că probabil e o boală genetică, pentru că bărbaţii sunt programaţi din naştere să ignore feţele femeilor şi să se uite exclusiv la ţâţe: ”N-am mai întâlnit niciun caz asemănător. Ne întrebăm cum recunoaște femeile, dacă nu se uită la țâțele lor? Trebuie studiat”, a spus Decebal Popescu, savant.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
21 august 2017 19:08
Citește mai mult despre: bolnav țâțe

Alte articole

Vezi mai mult