Un român care s-a trezit într-o clinică MedLife a cerut să fie teleportat înapoi în 2018

Alţii te plimbă din spital în spital, la MedLife te plimbă în timp! Un pacient a trecut printr-o experienţă supranaturală într-una din clinici, după ce a văzut aparatura de ultimă generaţie cu care fusese tratat. Deşi era sedat, bărbatul s-a dus la geam să vadă dacă e pe o staţie orbitală din viitor şi a întrebat asistentele dacă gravitaţia artificială e pornită.

”Ce an e? 2100? 2200? În ce țară mă aflu?”, au fost primele lui cuvinte imediat după ce s-a trezit. ”E prea mult pentru mine, trimiteți-mă înapoi în 2018, în România.” Personalul medical l-a liniștit însă pe bărbat și i-a explicat că se află într-o clinică MedLife din anul 2018 și e normal să existe aparatură de ultimă generație în jurul lui.

Deşi acum e convins că e posibil să existe şi în România astfel de aparatură, bărbatul încă are mici reţineri. I-a cerut medicului să-i dea un fazer şi s-a oferit să stea de pază, în caz că atacă ferengii clinica. În cele din urmă, acesta a fost externat şi se pare că e vindecat complet, pentru că imediat ce a ajuns acasă a început să sape un adăpost antiatomic, în caz că se strică pacea cu klingonienii.

Scris de Advert Einstein
4 mai 2018 11:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult