Un român deștept și-a deschis firmă de curățenie pe tastaturi

Într-o lume plină de inovații bizare, un antreprenor român și-a pus mintea la contribuție și a deschis o afacere de curățenie mai puțin obișnuită, curățenia pe tastaturi. Toată lumea știe cât de murdare pot fi tastaturile noastre de la atâta tastat frenetic, dar mai ales de la practicarea autosatisfacerii erotice. Un antreprenor a găsit răspunsul la această problemă. 

Cu câteva mini-mopuri, un micro-făraș din nanofibre și multă răbdare, ingeniosul român curăță tastaturile chiar și de cele mai lipicioase pete. El vrea chiar să aducă muncitori din străinătate, mai precis hamsteri de Guineea, pe care să-i angajeze ca măturători și operatori de micro-aspirator pentru tastaturi. El a dat lovitura când a semnat cu Techtalent, o firmă de IT aflată mereu în cautare de noi colegi.

”Cel mai dificil e curățarea tastaturilor bugetarilor, pentru că de cele mai multe ori ei dorm pe ele la birou și trebuie să-i dăm la o parte. Cel mai simplu e la miniștri, că sunt toți incapabili să folosească un computer, așa că tastaturile sunt impecabile, ca noi. Unele nici n-au fost scoase din țiplă. Afacerea merge bine și recent am intrat pe nișa curățării de telefoane cu butoane pentru pensionari, că ăia se tem de microbi”, spune Marian, patronul firmei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 aprilie 2024 14:20
Citește mai mult despre: curățenie programator tastatură

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult