Un român din Strehaia pleacă în spațiu să caute sateliții pierduți de Musk

România se pregătește de una dintre cele mai importante misiuni spațiale din istoria țării noastre. Totul datorită unui cetățean din Strehaia, care a decis să-și înhame calul și să plece cu căruța în spațiu, ca să recupereze cei 40 de sateliți pe care Elon Musk i-a pierdut în spațiu.

„E păcat să rătăcească sateliții aiurea prin spațiu“, spune cetățeanul din Strehaia. „Ca să nu mai zic că poate cad la un copil în cap, dacă rătăcesc scăpați de sub control prin spațiu. Mult mai bine le va sta la mine în căruță, iar apoi la centrul de fier vechi.“

Centrul de Zboruri Avansate din Strehaia, cel în numele căruia va zbura în spațiu românul nostru, nu este la prima tentativă de acest gen. Oamenii de știință de acolo se chinuie de câțiva ani deja să trimită un localnic cu căruța în spațiu, dar niciodată n-au fost atât de aproape ca acum.

Temerarul care pleacă în spațiu a promis că, dacă va găsi toți cei patruzeci de sateliți, își va boteza următorul copil Elon Musk, ca semn de mulțumire pentru potențiala pradă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
11 februarie 2022 14:52
Citește mai mult despre: elon musk sateliti Strehaia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult