Un român e atât de nesimțit că are un al șaselea nesimț!

În Capitală a fost descoperit un român atât de nesimțit, încât savanții i-au identificat un al șaselea nesimț. Persoana în cauză, pe care o vom numi Marian, n-a coborât în viața lui un colac de WC și nu a lăsat pe nimeni să se bage în trafic dintr-o stradă laterală.

„Practic, el simte aceste situații înainte să se producă și, de exemplu în intersecțiile aglomerate, accelerează pe galben și blochează traficul, oprindu-se fix în mijlocul intersecției”, spune Decebal Popescu, omul de știință care l-a găsit pe românul cu al șaselea nesimț.

Marian merge des la munte, dar nu pentru a se recrea, ci doar pentru a lăsa peturi prin pădure. El nu ridică niciodată umbrela când se întâlnește cu cineva pe trotuar și stropește pietonii ori de câte ori prinde ocazia, chiar înainte să-i vadă.

Marian e atât de nesimțit, că vecinii spun că nu dădea bună ziua la nimeni, și de obicei vecinii spun chiar și despre cel mai mare criminal că dădea bună ziua la toată lumea. La un moment dat, la Peleș, o turistă l-a rugat să-i facă o poză, dar el a refuzat-o, spunându-i: ”Politețea e mereu opțională, doamnă!”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
20 mai 2021 15:05

Alte articole

Vezi mai mult