Un român e atât de sărac încât atunci când deschide Word-ul îi apare mesajul „Fonturi insuficiente”

Nivelul de sărăcie în România a atins cote inimaginabile în urmă cu 30 sau 50 de ani. Este și cazul lui Marcel Coman, un tânăr din Berceni care nici măcar un CV nu-și poate scrie pentru că atunci când deschide Word-ul îi apare mesajul „Fonturi insuficiente”.

„Am un Word vechi, rămas de la tata, de când lucra la combinatul de dactilografie. Toate locurile unde mă duc cer un CV, dar eu nu am cum să-l scriu, că nu-mi merge. Zice că are fonturi insuficiente. Aș fi luat niște fonturi de pe internet, dar nu am cum, că nu am nici măcar internet, atât sunt de sărac”, spune Marcel.

Singura soluție pentru el ar fi să apeleze la un ONG care asigură fonturi pentru familiile nevoiașe. „Din păcate foarte puțini oameni apelează la noi, că nu știu că ne ocupăm și cu așa ceva. Avem tot felul de fonturi, cele de bază, sunt obținute prin programe europene, practic sunt fonturi europene, curate, cu de toate, deși nu așa de bune ca fonturile guvernamentale românești, care conțin și diacritice”, a explicat Elena Nicolescu, președinta unui ONG care se ocupă cu atragerea de fonturi pentru săraci.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 mai 2018 11:47
Citește mai mult despre: fonturi saracie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult