Un român e convins că are viruşi, pentru că Windows nu i-a mai făcut niciun update de 2 ore

Situație dramatică pentru Marian Coltea, utilizator de Windows. Sistemul de operare al bietului om nu a mai restartat de peste 2 ore și nici nu l-a întrebat dacă vrea să instaleze vreun driver, sau vreo altă mizerie tipică Windows. Marian e convins că are un virus, un alt indiciu fiind că Windowsul nu i-a schimbat nici wallpaperul de ceva timp.

”Ultimul semn de viață al Windowsului a fost săptămâna trecută, când mi-a scris un mesaj pe monitor, prin care mă anunța că mi-a modificat poza de profil din Facebook și că a renegociat contractul cu Enel în numele meu, dar să nu mă îngrijorez, că e o procedură normală la Windows 10”, spune Marian.

Windowsul, în loc să se poarte normal, nu face nimic: ”De obicei pe la 9, când îl pornesc, mă anunță că mi-a șters câteva poze din folderul ”Nunta”, în care nu arătam bine, sau îmi schimba partițiile, sau îmi ștergea Fifa, pentru că observase că petrec peste 45% din timp în acel joc”, spune Marian. Românul a vrut să caute un antivirus, dar Windowsul nu-l lasă să intre pe browser decât după ora 19:00.

”Știu, aș putea să trec pe Mac, dar din păcate sunt un om normal, nu un snob narcisist”, a mai spus Marian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 februarie 2018 11:13
Citește mai mult despre: Mac virus Windows

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult