Un român inventiv a lansat filtrul de accize: Se montează la buşon şi elimină taxele din benzină!

Cu o investiţie modică, pe care o pot recupera după 2-3 plinuri de carburant, românii pot scăpa acum definitiv de taxele din benzină, graţie unui român inventiv care a lansat un filtru de accize.

„E foarte simplu de montat, se prinde la buşon şi acţionează ca un filtru, în rezervor intrând doar partea de benzină fără taxe şi accize. Acestea fiind circa 30% din preţ, vă daţi seama că cererea va fi mare”, spune Decebal Popescu, românul care ar putea da de pământ cu planurile premierului de a creşte accizele la carburanţi.

Pentru a demonstra calităţile noului filtru, inventatorul a testat deja cele mai mari lanţuri de benzinării din ţară, lăsându-i mască pe angajaţi.

„A venit, a băgat 45 de litri şi a plătit cam două treimi din cât ar fi plătit în mod normal, practic preţul benzinei de acum 10 ani. Ne-am cumpărat şi noi filtre de acciză de la el, pentru că şi noi suntem şoferi şi ştim ce înseamnă”, spune Eugen, angajat benzinărie.

Proprietarii benzinăriilor spun că nu au de ce să interzică filtrele de accize, pentru că ei îşi primesc banii pe benzină.

„Taxele se duc la stat, nu păstrăm noi banii. Nu avem de ce să oprim oamenii să-şi filtreze benzina de taxe şi accize”, spune Victor R, reprezentant benzinărie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
4 decembrie 2013 04:12

Alte articole

Vezi mai mult