Un român își hrănește vaca cu castraveți și usturoi și mulge direct tzatziki

Pasionat de Grecia! Un român inventiv a realizat că dacă își hrănește vaca cu castraveți și usturoi poate să mulgă direct tzatziki. Omul spune că vaca dă până la două găleți de sos pe zi și câștigă mai bine decât cu brânză sau alte produse din lapte. Stăpânul, nea Marian, a botezat-o pe vacă Elefteria și e atât de încântat de ea, că doarme într-un hamac în grajd și îi mai dă din când în când câte o căpățână de usturoi.

Stăpânul vacii spune că rezultatele au venit în timp, nu de la prima încercare. Inițial vaca nu dorea să mănânce usturoi, dar a început cu frunze de leurdă și încet încet s-a adaptat. Acum, când se duce dimineața s-o mulgă, ia cu el și o felie de pâine, să pună niște sos proaspăt muls: ”E un mic dejun sănătos, rapid și cât se poate de bio”, spune stăpânul vacii.

Năzdrăvanul zootehnist are contract cu o tavernă grecească din Capitală: ”În fiecare seară apar cu hârdăul de tzatziki, în aplauzele mesenilor”, spune nea Marian. El lucrează acum la un nou proiect, o capră somonată, care face icre cât bobul de mazăre.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
31 mai 2021 10:05

Alte articole

Vezi mai mult