Un român s-a întors la Gaudeamus, după ce la prima vizită a uitat să dea Check In pe Facebook

Scăpare inexplicabilă a unui tânăr bucureștean, care efectiv a uitat să dea Check In pe Facebook cât timp s-a aflat la Târgul de Carte Gaudeamus. ”Sunt un bou, am uitat să anunț pe Facebook unde sunt”, a realizat subit bucureșteanul, după care efectiv a fugit înapoi la Gaudeamus, doar ca să dea Check In.

”Puteam să dau Check In de- acasă, să pară că mă aflu la Gaubeamus, dar eu nu sunt un impostor”, a explicat bucureșteanul. ”Iar eu sunt un intelectual veritabil, nu închipuit. Chiar am și pus mâna pe câteva cărți, pe unele le-am și răsfoit, cât timp am stat la Gaubeamus. Iar acum că am dat și Check In pe Facebook, sunt intelectual adevărat, că știe toată lumea că am fost la Gaubeamus.”

Bucureșteanul sune că fără a-ți anunța pe Facebook prezența pe Facebook, o vizită la Gaudeamus este absolut inutilă. ”Dacă te duci la Gaudeamus și nu scrii asta pe Facebook, e ca și cum nu te-ai fi dus”, este convins bucureșeanul. ”Pentru că, așa cum bine spunea Edmund Wittgenstein în Principia Mathematica, «ceea ce nu este comunicat, nu există».”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 noiembrie 2015 12:44
Citește mai mult despre: facebook Gaudeamus intelectual

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult