Un român s-a uitat la 2 milioane de clipuri pe PornHub și confirmă că n-au subtitrare

Vestea că celebrui site de divertisment PornHub a fost dat în judecată de o persoană care se plânge că filmulețele n-au subtitrare, motiv pentru care nu înțelege de fiecare dată ce se întâmplă în ele, l-a pus în gardă pe un român vigilent. Decis să afle adevărul, românul a vizionat în acest weekend nu mai puțin de 2 milioane de clipuri PornHub.

”Am avut un weekend intens, am stat numai pe PornHub. Mă doare mâna dreaptă de la … cât am scrolat și clickuit, dar și mâna stângă … tot de la scrolat și clikuit. Dar acum pot confirma și eu: PornHub nu are subtitrări la filmulețe”, spune românul. ”De multe ori ești lăsat în aer, te uiți și nu înțelegi de ce se întâmplă anumite lucruri în filmulețe.”

Reprezentanții PornHub au reacționat imediat și spun să expertiza românului nu poate fi luată în serios. ”Noi încărcăm milioane de clipuri zilnic, e absolut irelevant ce-ai văzut tu la 2 milioane dintre ele. Dacă n-ai văzut măcar 174 de milioane de clipuri, părerea ta e absolut irelevantă”, spun reprezentanții site-ului de divertisment.

Scris de Calin
20 ianuarie 2020 08:01
Citește mai mult despre: roman

Alte articole

Vezi mai mult