Un român se laudă că el are parte de eclipsă zilnic: ”Noaptea stau în casă și nu văd Luna deloc”

Un român este uimit de mania care există printre anumiți oameni pentru o eclipsă de Lună. ”Care-i faza, că nu înțeleg?”, se întreabă acesta. ”Păi eu prind eclipsă de Lună în fiecare noapte, că stau în casă și dorm. Și nu văd Luna deloc, deci am parte de eclipsă de Lună.”

Ba mai mult, a adăugat acesta, de multe ori are parte și de eclipse de Soare. ”La naiba, poți doar să închizi ochii și ai parte de o eclipsă de Soare”, spune românul. ”Sau cum fac eu, uneori stau toată ziua în casă și lenevesc, nici nu mă uit pe geam, așa că nu văd Soarele deloc. Eclipsele de Lună și Soare sunt uluitor de banale, și cu toate astea se găsesc unii care se entuziasmează la ele. Chiar nu-i înțeleg.”

Românul spune însă că nu-l deranjează obsesia unora pentru aceste eclipse. Dar există totuși niște eclipse pe care nu le suportă. ”Dacă te uiți la premier, la miniștri sau la anumiți parlamentari, n-ai cum să nu te enervezi când vezi ce eclipsă de creier e în capul lor. Sunt oameni de-o prostie monumentală, dar cu toate astea au ajuns să decidă totul în țara asta”, s-a revoltat acesta.

Scris de Calin
29 iulie 2018 12:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult