Milioanele de mesaje de spam cu mărire de penis primesc și răspunsuri, altfel nu ar insista cu ele. Cu toate acestea, indiferent ce răspunzi la acele mesaje de spam, rezultatul va fi același, primești în continuare spam cu mărire de penis.

roman-virusat-la-cip-spam-penis.jpg

„Prima dată am zis că da, hai să cumpăr alifia aia, că era ceva de mărit la penisul meu. Apoi am primit în continuare mesaje, pentru pastile de penis, pentru pompă de penis, pentru cric de penis și pentru alungitor neuromacanic de penis. Ba chiar mi-am mărit penisul prin hipnoză, e deja exagerat, zic eu”, spune Marcel Constantin, omul care a făcut opt măriri de penis.

Acesta a precizat că acum are un penis de 54 de centimetri, care nu îl incomodează atât de mult pe cât s-ar crede. E adevărat că femeile cam fug și țipă când îl văd, dar pe de altă parte poate să pipăie fructele pe care scrie „nu puneți mâna”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 04.06.2020 11:08 IT & Știința

National Cinematografic