Un român și-a băgat opt carduri micro SD în cap, ca să țină minte ce-i spune nevasta

Neuralink e șmecherie în SUA, la Musk acolo, la mă-sa acasă, dar aici în România sunt oameni care au trecut în starea cibernetică cu mult înainte ca asta să fie la modă. Ion Decebal, un electronist din municipiul Suhasa, județul Bistrița, și-a implantat microcarduri SD în cap, special ca să țină minte ce-i spune nevastă-sa când merge la cumpărături.

Românul spune că i-a venit ideea după ce a văzut un film clasic, din anticihitate, Johnny Mnemonic, în care un bărbat a făcut ceva similar. „Așa cum își fac femeile extensii de păr, m-am gândit să-mi fac și eu extensii de memorie”, susține inventatorul. Totuși, după un timp, acesta spune că soția a început să se prindă. “De ce te uiți la mine ca și cum ai căuta butonul de ‘play’?” l-a întrebat ea într-o zi.

Realizările sale l-au propulsat în elita ciberneticienilor din România. Având memoria eliberată a putut să învețe Java & Angular JS, ca să-și găsească un loc de muncă relativ OK plătit, cât să-și permită să angajeze un om care să țină minte lucruri pentru el.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

28 martie 2024 13:09
Citește mai mult despre: extensii memorie nevasta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult