Un român și-a dresat aspiratorul robot să meargă până la colț după bere și țigări

Vremea capricioasă l-a determinat pe un bărbat comod din Capitală să-și delege atribuțiile legate de mersul la colț după bere și țigări. El a descoperit că are un aspirator robot care este cam trântor, așa că a decis să-l pună la treabă la modul serios.

„Uneori mai plouă, alteori e frig, e complicat să tot ies afară când rămân fără bere sau țigări“, și-a spus bărbatul. „Și dacă tot am un aspirator robot care mai mult stă, am decis să-l pun cu adevărat la treabă, să facă și el ceva util în casă. Mi-a luat ceva, dar până la urmă l-am dresat și l-am făcut competent: acum merge în locul meu la magazinul de la colț după bere și țigări.“

Robotul mai dă însă și rateuri, spune proprietarul. „Uneori se grăbește să revină acasă și uită să ia restul. Dar lucrez acum ca să-i integrez și-un card wireless, astfel încât să nu mai am problema asta. Și cred că mai și fură din berea mea, că de câteva ori a ajuns acasă cu mai puține sticle decât trebuia. Credeam că merge pe baterii, nu pe bere“, s-a plâns acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 februarie 2023 11:48
Citește mai mult despre: bere robot tigari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult