Un român şi-a făcut testul IQ şi i-a ieşit că trebuie să emigreze

Și-a făcut un test online și a avut revelația vieții lui! Un român a aflat că trebuie să emigreze, în urma unui test IQ, care i-a ieșit mai bun decât media. Acesta susține că testul avea niște întrebări mai ciudate, dar foarte ușoare și aveau doar două variante de răspuns: ”Nu” și ”Ce să faci? N-ai ce să faci!”.

Marian Coltea, românul care și-a făcut testul, povestește: ”Primele întrebări erau de logică. Ascultați manele? Nu. Scuipați semințe? Nu. Vă plac oamenii care fac astea? Nu. E normal să vă rupeți mașina prin gropi și să n-aveți autostrăzi? Nu”.

Marian spune că au apărut și întrebări mai grele, de matematică: ”E normal să aveți un salariu mai mic decât pensiile speciale ale celor 3 securiști pe care îi duceți în spate? Dacă se fură mai mult decât se produce, cu ce rămâi?”, la care se pare că el a răspuns tot corect.

”La final, în loc să-mi spună cât am IQ-ul, a apărut un mesaj cu Pleacă în momentul ăsta, oriunde, nu mai sta aici!”, povestește Marian. În acest moment, Marian Coltea se află în aeroport și refuză să răspundă la alte întrebări în limba română.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 septembrie 2016 13:31
Citește mai mult despre: emigrare IQ test

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult