Un român și-a instalat aplicația Ghișeul.ro și i se închide telefonul la ora 15:00

Un român se plânge că telefonul lui a luat-o razna după ce și-a instalat aplicația Ghișeul.ro. Nu doar că se mișcă mult mai greoi decât înainte, dar în fiecare zi la ora 15:00 i se închide telefonul singur și nu-l mai poate folosi deloc. Vinerea i se închide chiar mai devreme, la 12:00, și rămâne așa până luni dimineața.

Chiar și în puținele ore în care îl mai poate folosi întâmpină însă probleme. Dacă încearcă, de exemplu, să sune în intervalul 12:00-14:00 primește ton ocupat indiferent pe cine sună. Iar uneori nici măcar ton ocupat nu prinde, ci îi intră sunet de fax.

Iritat, românul spune că a încercat să dezinstaleze aplicația, dar a descoperit că nu poate face asta așa ușor, doar cu telefonul. Nu, trebuie să se prezinte la ghișeu într-un sediu ANAF, să depună acolo o cerere specială de dezinstalare a aplicației și să aștepte câteva săptămâni până la soluționarea ei. Abia apoi, dacă i se aprobă, va merge la un alt ghișeu, unde va primi un plic cu instrucțiuni pentru dezinstalarea aplicației.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 februarie 2023 11:34
Citește mai mult despre: aplicație telefon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult