Un român și-a programat robotul aspirator să atace musafirii care nu mai pleacă

Un programator român a descoperit o strategie inteligentă pentru a se proteja de musafirii pisălogi, care știu să vină dar nu știu și să plece. El și-a programat aspiratorul robot să pornească și să atace musafirii, iar el se preface că nu știe nimic și își cere insistent scuze, gen ”Vai, nu știu ce l-a apucat! Chinezăriile astea!”.

IT-istul spune că l-a programat pe aspirator să recunoască peste 30 de grimase, printr-un soft de recunoaștere facială implementat direct în placa aspiratorului. ”După ce mă strâmb puțin spre el, pornește pe modul turbo și se repede ca un nebun direct în fluierul piciorului musafirilor care stau și mă țin din treabă. Adică, în loc să aplic la un job, ei vin și îmi povestesc ce au făcut colegele lor la serviciu. Cel mai rău aspiratorul atacă atunci când musafirul începe să discute politică”, spune Marian, programatorul cu aspirator anti-musafiri.

El a programat aspiratorul și să spioneze posibilii musafiri enervanți, colaborând cu interfonul și camerele blocului, printr-un protocol creat chiar de el. Cu acest sistem, el poate identifica musafirii enervanți chiar înainte să sosească, iar robotul se duce la ușă și spune ”stăpânul nu e acasă, vă rugăm reveniți”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 aprilie 2024 14:41
Citește mai mult despre: aspirator programator robot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult