Un român și-a tatuat simbolul RetuRo pe braț. Bagă mâna în aparat și scoate banii

Idee ingenioasă de afacere pentru un român întreprinzător. El și-a tatuat simbolul RetuRo pe un antebraț și merge la aparatele de reciclat, bagă mâna și încasează voucherele. Sigur, nu totul a mers ca pe roate, inițial. El se plânge că un aparat i-a luat mâna și i-a presat-o, dar asta nu i-a afectat deloc tatuajul.

Unele aparate vor ca mâna să aibă și capac, problemă pe care a rezolvat-o simplu, lipind un capac de pet pe degetul mare, cu superglue. Românul deplânge soarta celor care în prezent caută prin tomberoane, disperați după un pet. ”Sistemul e foarte clar. Se reciclează simbolul, nu plasticul, deci nu înțeleg de ce se obosește lumea să adune peturile”. El se laudă că uneori, când vede că în fața lui e o persoană cu un sac de peturi îi dă direct banii, le ia el și le auncă, doar ca să nu piardă timp cu asemenea aberații.

Spre deosebire de peturi, brațul nu se turtește și nu se sparge, deci sunt șanse mult mai mici să fie respins, cum pățesc unii fraieri, care vin la aparat cu petul strivit, spune bărbatul cu tatuaj. El propune chiar să se dea mai mulți bani pentru peturi mai voluminoase. ”Eu am braț cam de 1,5 litri, dar primesc tot 50 de bani, exact ca unul care bagă o doză de aluminiu. Nu e echitabil”, a povestit ingeniosul român.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 aprilie 2024 17:00
Citește mai mult despre: PET Reciclare tatuaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult