Un român și-a transplantat un deget lângă cur ca să se scarpine mai bine

Recital de inteligență la Cluj! O echipă de chirurgi a realizat în premieră mondială un transplant digito-anal, adică au mutat un deget lângă cur, pentru ca pacientul să se poată scărpina mai bine.

Motivele românului sunt simple, dar puternice. El spune că de multe ori îl apucă mâncărimile în public și este jenant să bage mâna și să se scarpine, fiindu-i rușine de trecători. Din păcate și toatele publice sunt rare în țara noastră, așa că de multe ori trebuie să te abții de la scărpinat până la primul gang sau lift, și asta e o tortură pentru oamenii cu mâncărimi puternice în cur.

Bărbatul care a beneficiat de primul transplant de deget lângă cur lucrează în online și are frecvente întâlniri pe Zoom, așa că îi era dificil să se scarpine. Acum, problema lui e rezolvată: ”De multe ori se vede pe chipul meu o ușurare maximă. Cei cu care vorbesc cred că am fost la cursuri de zen sau de mindfulness, dar de fapt eu mă scarpin în cur în timpul acela”, spune fericitul român.

Celor care îl întreabă ce a pățit la deget le spune pur și simplu că i l-au tăiat cămătarii pentru datorii, ceea ce este foarte plauzibil în România, și nimeni nu-i mai pune întrebări incomode. Degetul de lângă cur este extrem de util și când nu are mâncărimi, de exemplu scoate chiloții care intră în cur, dar ajută și când face sex, în moduri extrem de creative, spune românul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 iunie 2021 08:36
Citește mai mult despre: deget transplant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult