Un savant a încrucișat câinele cu pisica și a creat un câine care nu vine când îl chemi

De data aceasta știința chiar a mers prea departe. Profesorul Wonfgang von Doom, de la Universitatea de BioGenetică din Slovokia a încălcat acordul internațional pentru experimente genetenice de la Paris și a încrucișat un câine cu o pisică, în speranța că va crea o pisică care să latre când vin hoții. Rezultatul însă a fost mult mai îngrozitor.

„Avem de-a face cu un animal domestic absolut enervant. Arată ca un câine dar nu vine când îl chemi, se urcă pe mobilă chiar dacă-i spui să n-o facă și dărâmă obiectele de pe ea, miaună foarte strident chiar dacă i-ai dat de mâncare, își ascute ghearele în canapea. De la câini a luat doar obiceiul rosului papucilor, a datului din coadă sub pat și atunci când îl bagi în mașină vrea în față”, spun ceilalți oameni de știință care au ecaluat experimentul.

Pe lângă faptul că nu latră, are obiceiul de a se cățăra în copaci unde miaună foarte puternic și refuză să se dea jos. În plus, câinele-pisică preferă să-și facă nevoile în casă, la litieră, să se joace noaptea la ora 3 cu bilă și să-și privească stăpânul cu dispreț sau stupoare. A, și nu toarce.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

7 noiembrie 2019 17:11

Alte articole

Vezi mai mult