Un savant mizantrop a creat peștele cu blană, ca să-ți rămână și păr între dinți, nu doar oase

Această canalie detestă profund oamenii! Este verdictul final în cazul așa-zisului savant Peter Shagfish, care a creat în laborator primul pește hibrid, cu blană. Noua specie nu are niciun avantaj, ci doar dezavantaje, pentru că peștele e plin de oase dar acum e și plin de păr, care îți rămâne între dinți.

Denumirea științifică a noului pește nu este Carasus Barbosus, cum se aștepta toată lumea, ci Pseudopisces Miraculosus, dar pescarii îi spun deja Păstrăv Cârlionțat. Renumita bucătăreasă Jamila a recunoscut că peștele are un gust ok-ish, dar modul de preparare este unul laborios. El trebuie ținut pete noapte în cremă epilatoare, dacă nu vrei să faci ghemotoace de păr în burtă, ca pisicile.

”E un miracol că savantul britanic este încă în libertate”, confirmă surse din lumea academică. ”Un asemenea scelerat ar trebui ținut în cea mai neagră carceră”, declară și soția acestuia, Clarissa Shagfish. Savantul care l-a creat spune că peștele cu blană este un prădător feroce și dacă este atacat lasă în urma lui o dâră de mătreață, care dezgustă atacatorul și astfel peștele cu blană scapă nevătămat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 mai 2023 11:01
Citește mai mult despre: oase păr pește

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult