Un savant nebun a încrucișat chelul cu pisica și a obținut un chel care lasă păr

Probabil cea mai stranie făptură care a pășit vreodată pe Pământ este chelul care lasă păr. Creatura a fost obținută în laborator, după ce un savant nebun a încrucișat un chel cu o pisică.

„Eu voiam să obțin un chel care toarce când îl mângâi pe cap, nu un chel care lasă păr. Îmi cer scuze“, a spus savantul. „Voi continua însă experimentele, nu renunț sub nicio formă la visul meu. Mai am în cuști vreo 80 de chei și patru pisici cu care pot experimenta.“

Anunțul său a oripilat sute de organizații care luptă pentru drepturile animalelor. Toți consideră abominabile experimentele pe care vrea să le continue savantul și cer eliberarea de îndață a celor patru pisici.

Pe de cealaltă parte, nicio organizație care luptă pentru drepturilor cheilor nu a cerut eliberarea acestora. Dar asta și pentru că nu există nicio astfel de organizție, cheii fiind pe ultimele locuri în topul empatiei manifestată de oameni.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
7 februarie 2021 01:02

Alte articole

Vezi mai mult