Un savant vasluian a găsit leacul la SIDA, dar a făcut țuică din el

Descoperire epocală a savanților vasluieni de la institutul Dan Spătaru din Bârlad. După 40 de ani de cercetări asidue, aceștia au reușit să găsească un leac pentru SIDA, care a fost transformat imediat în țuică de cea mai bună calitate. Leacul a asigurat o beție monstru, care a ținut aproape trei zile.

„A fost greu, dar a meritat”, a declarat Decebal Vâlvoi, directorul institutului de cercetări. „În prima fierbere am adus-o la 40 de grade, am dat-o la gustat prin institut, am primit feedback „ce-i cu ceaiul ăsta?”, „dom director, compot beau doar copiii”. Așa că l-am mai tras o dată prin cazan și a ieșit țeapănă, tare de-ți stă inima în loc. Și destulă, două damigene”.

Savanții spun acum că țuica nu mai poate fi folosită pentru vindecarea SIDA dar nici nu mai contează foarte mult. „Dacă bei câteva luni din țuica asta sigur nu vei muri de SIDA ci de ciroză sau, dacă dă Dumnezeu, atac cerebral, cea mai elegantă moarte”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

22 aprilie 2015 19:04

Alte articole

Vezi mai mult