Un site a anulat Black Friday! A uitat să mărească prețurile și acum nu mai are de unde să le scadă

Cu doar câteva zile înainte de Black Friday, un mare site autohton de electronice și-a anulat toate promoțiile pregătite pentru sfârșitul săptămânii. Asta după o gafă imensă a directorului de vânzări, care pur și simplu a uitat să mărească prețurile cu câteva săptămâni înainte, ca să aibă de unde reduce de Black Friday.

”Acum e prea târziu să dublăm prețurile la toate produsele, pentru că oamenii s-ar prinde imediat și ne-ar taxa”, oftează managerul site-ului. ”Încă nu-mi vine să cred să cineva e atât de incompetent încât să uite că prețurile trebuie cel puțin dublate măcar cu o lună înainte de Black Friday. Asta e, anul ăsta nu păcălim pe nimeni de Black Friday, vom rămâne cu prețurile noastre normale.”

Managerul spune că nici nu vrea să se gândească la câți bani va pierde din cauză că nu mai poate face reduceri de Black Friday. ”Ca să vă faceți o idee, din așa-zisele reduceri de Black Friday un site obține într-o singură zi profit cât în 3 luni obișnuite. E uluitor de simplu să iei bani de la fraieri, iar de Black Friday stau absolut toți fraierii cu cardurile pregătite.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
17 noiembrie 2015 16:29
Citește mai mult despre: Black Friday

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult