În perioada 1-14 martie, în România s-a desfăşurat un sondaj de opinie comandat de publicaţia online Timesnewroman.ro, pe un eşantion de 3174 de persoane, rezultatele având o marjă de eroare de 1,5%. Sondajul relevă că redactorii TNR sunt de departe atât cei mai frumoşi cât şi cei mai deştepţi.homosexuali_romani2.jpg

13% din repondenţi îi cataloghează pe redactori drept “sexy”, ceilalţi 87% bifând opţiunea “Nu ştiu, pentru că ei sunt dintr-o altă lume, atât de sexy sunt redactorii TNR”.

La întrebarea “Aţi face un copil cu unul din redactorii TNR?”, 60% din persoanele de sex feminin întrebate dau ca foarte probabilă intenţia, 80% spun că depinde de circumstanţe, iar 20% au întrebat când. Interesant este că un eşantion semnificativ din repondenţii bărbaţi declară că dacă s-ar putea ar face şi ei un copil cu unul din redactori, sau cel puţin ar încerca.

În privinţa capacităţilor intelectuale, doar 45% din repondenţi îi consideră pe redactorii TNR “foarte deştepţi”, 55% considerându-i “uluitor de deştepţi” sau “prea deştepţi”.

Un alt indice important este şi că 90% din bărbaţii repondenţi ar ieşi la bere cu redactorii TNR şi ar plăti ei, 10% ar ieşi la un cidru cu redactorii TNR, aceştia fiind de asemenea şi cei care spun că ar încerca să facă un copil cu unul sau mai mulţi redactori TNR.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Thursday, 14.03.2019 16:03 IT & Știința

National Cinematografic