This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Tesla de România! O companie românească intenţionează să producă autoturismul care se vinde singur când proprietarul nu mai are bani de băutură. Maşina are acces la contul proprietarului şi când soldul se apropie de zero, îşi dă singură kilometrajul înapoi, pune anunţ pe net şi activează un soft de negociere cu posibilii cumpărători.tesla_de_romania.jpg

Inteligenţa artificială a maşinii care se vinde singură e excepţională. Maşina ştie ce probleme tehnice are, dar le ascunde când vine potenţialul cumpărător. De exemplu, dacă cineva verifică amortizoarele, mașina porneşte manelele la maxim, să nu auzi cum troncăne. Pe fiecare element de caroserie sunt mici containere cu chit, care acoperă automat zonele mâncate de rugină și-i dă un polish, să ia ochii la fraieri.

Tertipurile maşinii nu se opresc aici. Ea creează un cont fals pe Facebook, al unei doamne în vârstă, apoi face poze în fotoshop cu bătrâna la volan, deşi proprietarul real e un gherţoi din Ilfov, care a rupt maşina prin toate gropile.

În prezent, băieții care au pornit acest start-up lucrează la o variantă îmbunătățită, adică o mașină care doar cere un avans de 500 de lei, după care fuge cu banii și-și schimbă plăcuțele și culoarea, ca să nu mai fie găsită.

Scris de Ionut | Wednesday, 10.01.2018 19:03 IT & Știința

National Cinematografic