Un start-up românesc vrea să lanseze maşina care se vinde singură când rămâi fără bani de băutură

Tesla de România! O companie românească intenţionează să producă autoturismul care se vinde singur când proprietarul nu mai are bani de băutură. Maşina are acces la contul proprietarului şi când soldul se apropie de zero, îşi dă singură kilometrajul înapoi, pune anunţ pe net şi activează un soft de negociere cu posibilii cumpărători.

Inteligenţa artificială a maşinii care se vinde singură e excepţională. Maşina ştie ce probleme tehnice are, dar le ascunde când vine potenţialul cumpărător. De exemplu, dacă cineva verifică amortizoarele, mașina porneşte manelele la maxim, să nu auzi cum troncăne. Pe fiecare element de caroserie sunt mici containere cu chit, care acoperă automat zonele mâncate de rugină și-i dă un polish, să ia ochii la fraieri.

Tertipurile maşinii nu se opresc aici. Ea creează un cont fals pe Facebook, al unei doamne în vârstă, apoi face poze în fotoshop cu bătrâna la volan, deşi proprietarul real e un gherţoi din Ilfov, care a rupt maşina prin toate gropile.

În prezent, băieții care au pornit acest start-up lucrează la o variantă îmbunătățită, adică o mașină care doar cere un avans de 500 de lei, după care fuge cu banii și-și schimbă plăcuțele și culoarea, ca să nu mai fie găsită.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
10 ianuarie 2018 20:01