Un student de la Poli a devenit femeie după ce și-a tocit penisul prin masturbare

Masturbarea din căminele de la Poli a atins recent o nouă limită, după ce un student a ajuns să trăiască drama vieţii, din cauză că nu şi-a putut stăpâni pornirile onaniste. Astfel, după 174 de ore de masturbare continuă, penisul acestuia a dispărut complet, tocindu-se sub acţiunea mâinilor sale, şi mai apoi a pensetei.

“Nu ştiu ce s-a întâmplat”, spune, cu lacrimi în ochi, studentul devenit studentă. “Am intrat pe Pornhub, pentru doza zilnică de 25 de ore de masturbare, dar, când am început, parcă nu mă mai puteam opri. Au trecut 50 de ore, apoi 75, când am ajuns la 100, penisul abia se mai vedea, noroc cu colegii mei de cameră, care m-au ajutat cu o lupă, şi, mai spre final, cu un microscop. Din păcate, nu am mai ajuns să termin, pentru că penisul meu a dispărut, devenind vagin”, a declarat acesta.

Studentul va trebui acum să schimbe facultatea, ca să nu strice tradiţia de la Politehnică, acolo unde nici o fată nu a studiat vreodată. “Nu pot să fiu eu prima fată care studiază la Politehnică, e prea mare presiunea, şi i-aş distrage pe colegi de la masturbare. Probabil din vară o să dau la ASE”, a declarat aceasta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

23 martie 2015 18:03

Alte articole

Vezi mai mult