Un student își vede părinții doar când îl cheamă la ei la podcast

Avem Facebook, Whatsapp, Viber, Instagram și multe alte tehnologii, dar parcă nu mai vorbim unii cu alții! E concluzia unui student român, care și-a dat seama că stă de vorbă cu părinții lui doar atunci când îl invită pe la ei la un podcast. Studentul recunoaște că acceptă întotdeauna invitațiile la podcasturile unde se și degustă ceva experiment culinar al mamei sale.

Întrebările de la podcast sunt cam aceleași de fiecare dată. După ce trec rapid de ultimele trenduri și tehnologii, maică-sa începe cu ”Mă mamă, nu-ți găsești și tu ceva de muncă mai serios pe-acolo? Uite, am găsit pe internet un link la unii, Techtalent, care fac angajări și eu zic să te duci la un interviu”.

Evident, podcastul continuă cu întrebările alea grele, gen: ”Cu Daria ce-ai făcut? Ai fost cu ea pe la noi de Crăciun, dar am văzut la ea pe Instagram că e cu altcineva. Cine e băiatul ăla brunet? E văr cu ea? Am văzut că s-a dus în Dubai cu el. Tu de ce nu te-ai dus, că ți-am trimis bani luna trecută?”, spune studentul.

Și tatăl participă la podcast, că altfel nu ar vorbi mai deloc: ”Mai fumezi? Te-am rugat să le lași. Am văzut pe Facebook că ți-ai pus un selfie cu mornings be like și era o scrumieră pe noptieră. Să mai ștergi și tu praful, ascultă și ce zice mă-ta, că nu te învață de rău”, îl dădăcește tatăl său.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

4 iunie 2024 13:00
Citește mai mult despre: podcast student

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult