Un student şi-a părăsit prietena din realitatea virtuală, ca să se dedice exclusiv programării

Cariera înainte de toate! Marcel Constantin este doar unul din tinerii programatori din România care a decis să rupă relația cu prietena virtuală pentru a se dedica în totalitate meseriei. „E plină lumea de femei, renunți la una vine alta imediat, ca update-urile de Windows 10”.

Marcel spune că este atent la trendurile globale în materie de prietene virtuale și, în viitorul apropiat, acestea vor fi atât de multe și de ieftine că practic îți va fi imposibil să nu-ți iei una. „Tot ce vei avea nevoie pentru o prietenă va fi un hard de 200 de giga și 16 giga de RAM, deși toată lumea spune că bărbații preferă femeile cu RAM-ul mare, de minim 64”.

Cât privește partea cu programarea, Marcel se gândește să se înscrie la Ubisoft Boot Camp, unde va învăța să facă jocuri pe calculator. „De ce să arunci banii pe o seară romantică în oraș când de banii ăia îți iei expansion pack-ul la Assassin’s Creed Origins, cu care te joci o săptămână întreagă?”. Acesta spune că și în alte cazuri e mult mai faină programarea, când dă un program eroare și te apuci de debug, chiar dacă trebuie să încerci de mai multe ori, e mult mai ușor decât să afli de ce e supărată prietena vineri seara.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

1 februarie 2018 11:40
Citește mai mult despre: programare realitate virtuală Ubisoft

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult