Un studiu făcut pe Jeff Bezos confirmă că femeile sunt înnebunite după bărbaţii cu chelie

Gata, toate dubiile au fost înlăturate! Un nou studiu, efectuat pe Jeff Bezos, fondatorul Amazon și unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei, a confirmat o dată pentru totdeauna că femeile sunt efectiv înnebunite după bărbații cu chelie.

”100% din femeile care au fost întrebate dacă Jeff Bezos este atrăgător au răspuns afirmativ”, spun realizatorii studiului. ”Chiar și lesbienele care au participat la studiu s-au arătat dispuse să renunțe la femei ca să devină iubite ale lui Jeff Bezos. N-am întrebat și bărbații ce cred despre el, dar suntem siguri că și ei ar fi răspuns afirmativ.”

Rezultatele studiului sunt confirmate chiar și de către Jeff Bezos. ”În adolescență, cu mult înainte să fondez Amazon, aveam păr bogat, dar niciun succes la fete. Apoi, cu trecerea anilor, am început să chelesc și să am din ce în ce mai mult succes la femei. Cu cât avansam cu chelia, cu atât parcă îmi creștea succesul”, a spus Bezos.

Evident, s-au găsit și unii care să conteste rezultatele studiului, cerând să fie inclus și Codrin Ștefănescu în el. Realizatorii studiului au respins însă imediat ideea, susținând că Codrin Ștefănescu nu este om, ci… altceva.

Scris de Calin
10 ianuarie 2019 19:01
Citește mai mult despre: amazon chelie Jeff Bezos studiu

Alte articole

Vezi mai mult